

Bordeaux Blanc 2018, Leroy-Beauval
Lavet på Sauvignon Blanc. Alkoholisk gæring på cement, malolaktisk på fade og derefter lagret 5 måneder på samme fade.
Ekspressiv næse med duft af hvid fersken og vanilie. Fyldig smag med balanceret antydning af fadet og en frisk syre - flot og vedholdende afslutning.
Velegnet til fyldigere retter med fisk eller fjerkræ. Den fine antydning af fadet gør vinen velegnet til stegte eller grillede retter.
Producent | Chateau Leroy-Beauval, Bordeaux |
---|---|
Vintype | Hvidvin |
Druesort | Sauvignon Blanc |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 10° |
Servering til | 12° |
Gemmepotentiale fra | 2019 |
Gemmepotentiale til | 2023 |
Alkohol | 12,5% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr, Fjerkræ |
Str | Alm - 0,75l (75 cl) |
Chateau Leroy-Beauval ligger i Cameyrac, en lille kommune på højre bred af Dordogne-floden mellem Libourne og St. Emilion. Ejendommen er bygget i 1780 og blev i 1970'erne købt af ægteparret Stéphanie og Alexandre Leroy, der har renoveret slottet gennemgribende og har sigtet efter den højest mulige kvalitet i vinproduktionen.
Der er 38 ha vinmark der dyrkes efter økologiske principper med henblik på at blive certificeret efter Terra Vitis-principperne, der går på bæredygtighed både i forhold til miljø, mennesker og kvalitet. Arbejdet mod økologisk certificering startet i 2020.
...Chateau Leroy-Beauval, Bordeaux
Chateau Leroy-Beauval ligger i Cameyrac, en lille kommune på højre bred af Dordogne-floden mellem Libourne og St. Emilion. Ejendommen er bygget i 1780 og blev i 1970'erne købt af ægteparret Stéphanie og Alexandre Leroy, der har renoveret slottet gennemgribende og har sigtet efter den højest mulige kvalitet i vinproduktionen.
Der er 38 ha vinmark der dyrkes efter økologiske principper...
