Bichels Vinskole - 4 lektioner - september 2021, Klampenborg

Bliv Vinkender med Bichel. Bichels Vinskole er for alle der er nysgerrige og søger viden.

Alle kan være med - både novicen og den erfarne vinentusiast vil få udbytte af kurset og gå fra det med en dybere viden og lyst til god vin.

Kurset foregår hos Bichel Vine Hegnslund, Strandvejen 859, 2930 Klampenborg. Det vil være en god idé at have spist hjemmefra, da der kun er lidt brød til smagningen.

Kursusgange:

8. september 2021, kl. 18.00-21:00
Hvidvin og grønne druer
Smag de vigtigste hvidvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af hvidvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet.

15. september 2021, kl. 18.00-21:00
Rødvin og blå druer
Smag de vigtigste rødvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af rødvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet.

22. september 2021, kl. 18.00-21:00
Bobler, hedvine og søde vine
Lær mere om de vintyper, vi drikker for sjældent. Vi smager Champagne og anden mousserende vin, rosé, orange vin, sherry, portvin og ædelsød vin. Vi smager otte vine af høj kvalitet.

29. september 2021, kl. 18.00-21:00
"Mad og Vin - Tips og Tricks"
De sidste løse ender, samt lidt om vinhåndtering og om mad og vinsammensætning. Vi smager otte vine af høj kvalitet og slutter med en uhøjtidelig eksamen og diplomoverrækkelse.

Du modtager ikke noget med posten. Din webshopkvittering gælder som billet!

2000,-
På lager
  • Producenten
    Bichels Bobler

    Vi har i alt ca 1 ha vinmark fordelt på to forskellige marker. Det er hovedsageligt den grønne hybrid-drue Solaris, der er blevet plantet, men også lidt Auxerrois, Frühburgunder, Rotberger, Chardonnay, Müller-Thurgau, Kernling, Schönburger og Muscat Ottonel. De fleste har dog vist sig ikke at kunne modne her, så fremover bliver der satset på Solaris og Frühburgunder. Frühburgunder hedder på fransk Pinot Noir Precocé og er en tidligt modnende klon af Pinot Noir.
    Læs mere

  • Kort