Bichels Vinsalon - online vinsmagning m. Emil Skytte

Bichels Vinsalon er en række online vinsmagninger, hvor vi sammen med en person fra vinens verden præsenterer fire vine fra Bichel - udvalgt af vores gæst.

Vi finder gæster blandt sommelierer, restauratører, vinskribenter, undervisere eller blandt glade amatører med et solidt vinkendskab og noget på hjerte.

Første smagning er med Emil Skytte. Emil laver sammen med sin kammerat Lars vin i Californien under navnet Aux Mages - Ætheria på Grenache og Abscition på Pinot Noir har fået overvældende anmeldelser og er blevet revet væk fra vores lager. Efter bare to årgange kan man roligt anvende den eller fortærskede betegnelse “kultvine” om vinene fra Aux Mages. Efterspørgslen er stor og nye vine venter, men covid gør det umuligt for Emil og Lars at rejse til Californien for at færdiggøre næste kuld. 

Mens vi venter, kan vi så få inspiration til andre vinoplevelser, når Emil udvælger nogle af favoritterne fra Bichels sortiment. Glæd dig - der ligger passion og tanker bag valgene og du får spændende vinkler på de valgte vine - uanset om det er en af dine gamle favoritter eller det er en vin, du ikke har smagt før.

Smagningen er blevet afholdt, men kan ses på facebook her 

Hvidvine:
Silvaner 1. lage Escherndorfer Lump, Rainer Sauer, Franken
Chablis 1. cru Vaulorent, Louis Michel, Bourgogne

Rødvine:
Alicante, Ampeleia, Costa Toscana
Barbaresco Rabaja, Cascina Luisin, Piemonte

Spar 260,-
830,-
Udsolgt