Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Barbera d'Alba Maggiur 2019, Cascina Luisin

129,00 kr
175,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 276, - (26.29%) vejl. pris 175

Fra sydvendt mark beliggende 300 moh med ca 90 år gamle stokke. Macereret og gæret på stål i 10 dage uden tilsætning af gær - efterfølgende modnet et år på 40 hl store fade af slavonsk eg.

Sort frugt med aroma af blomme, lakrids, mørk chokolade og nellike. Fyldig i frugten med god dybde og intensitet - mineralsk og lang afslutning.

Bredt anvendelig madvin der matcher fra stegt kylling til braisseret vildt.

Specifikationer
Producent Cascina Luisin, Barbaresco
Vintype Rødvin
Druesort Barbera
Appellation/underområde Barolo
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2021
Gemmepotentiale til 2028
Alkohol 13,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. M...

Producenten

Cascina Luisin, Barbaresco

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

...
Læs mere