Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere

AUMA, Koyle

Anmeldelser

Lavet på 33 % Malbec, 25 % Cabernet Sauvignon, 21 % Carmenere, 14 % Syrah and 7 % Petite Verdot fra de bedste parceller af lavtydende og tætbeplantede vinmarker i Los Lingues i Alto Colchagua ved foden af Andes. 
Vinificeret og lagret 24 måneder på små fade og derefter blandet og omstukket til cement-æg, hvor vinen er lagret 9 måneder.

Intens, koncentreret og kompleks næse med elemter af mørke bær, tørret frugt, blomster, urter og mineralitet. Stor i munden med fløjlsagtig fylde og silkebløde tanniner. Meget lang og kompleks eftersmag.

Velegnet til det bedste kød - uanset om det er okse, lam eller vildt. Servér gerne en tæt sauce til.

Specifikationer
Producent Vina Koyle, Alto Colchagua
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Sauvignon, Carmenère, Malbec, Syrah
Lagring Små fade
Servering fra 15°
Servering til 18°
Alkohol 14,5%
Velegnet til Oksekød

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilensk udtryk.

Koyle fandt markerne til deres nye vinprojekt i Los Lingues og gennemførte etableringen af vinmarkerne i samarbejde med terroir-guruen Pedro Parra fra Clos des Fous.

Områ...

Producenten

Vina Koyle, Alto Colchagua

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilens...

Læs mere