Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Piemonte Brachetto 2022, Piero Gatti

150,00 kr

Lavet på ren Brachetto - høstet i hånden. 3 dages maceration hvorefter mosten holdes på 2 graders frost indtil vinen skal bruges. Derefter gæres den ved 16 grader i fem dage. På den måde kan man altid levere vinen så frisklavet som muligt.

Perlende vin med aroma af friske sommerbær, roser og geranium. Frisk med god syre, sødme nok til lettere desserter og fine bobler.

Perfekt til alle sommerens bærdesserter samt kager med bær.

Specifikationer
Producent Piero Gatti, Piemonte
Vintype Dessertvin
Druesort Brachetto
Lagring Stål
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 6%
Velegnet til Dessert
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)
Gatti-familien plantede marker i området øst for Alba i starten af 1900-tallet. Som moderne vineri starter Piero Gatti produktionen i 1988 med fokus på de perlende vine på Moscato og Brachetto. I dag er det datteren Barbara der styrer produktionen. Hun moderniserer løbende produktion i mark og kælder men hele tiden med respekt fra traditionerne fra hendes forældre, bedsteforældre og oldeforældre.
Producenten

Piero Gatti, Piemonte

Gatti-familien plantede marker i området øst for Alba i starten af 1900-tallet. Som moderne vineri starter Piero Gatti produktionen i 1988 med fokus på de perlende vine på Moscato og Brachetto. I dag er det datteren Barbara der styrer produktionen. Hun moderniserer løbende produktion i mark og kælder men hele tiden med respekt fra traditionerne fra hendes forældre, bedsteforældre og oldeforæ...
Læs mere