Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Syrah 2021 VdF, A&E Verset

200,00 kr

Nyhed fra Verset med årgang 2021. Syrah fra nytilplantet mark på 0,8 ha hvor jordbunden har de karakteristiske "galets" - rullesten - i Saint Peray. Dyrket økologisk - dog ikke certificeret - høstet i hånden og gæret naturligt i betonkar uden temperaturregulering.

Dejlig kølig "mini-Cornas" med aromaer af brombær og sort peber.

Til lam med timian eller braisserede svinekæber.

Specifikationer
Producent A & E Verset, Cornas
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2022
Gemmepotentiale til 2028
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Gris, Lam
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Alain Verset er nevø til legenden Noël Verset. Alain har arvet marker både fra sin far, Louis Verset, og fra Noël, og har parceller i nogle af Cornas' bedste terroirs.

I 2016 overtog datteren Emanuelle driften af vingården. Udover at overtage faderens besiddelser i Cornas - gamle stokke i nogle af de bedste lieut dits - har hun plantet noget Viognier og Syrah i St. Peray. Hun lader mere vegetation være i marken og er meget tæt på økologisk dyrkning. Nogle af hendes marker hælder 60 grader og er svære at bearbejde uden at bruge ukrudtsmiddel.

Emanuelle har også bygget en n...

Producenten

A & E Verset, Cornas

Alain Verset er nevø til legenden Noël Verset. Alain har arvet marker både fra sin far, Louis Verset, og fra Noël, og har parceller i nogle af Cornas' bedste terroirs.

I 2016 overtog datteren Emanuelle driften af vingården. Udover at overtage faderens besiddelser i Cornas - gamle stokke i nogle af de bedste lieut dits - har hun plantet noget Viognier og Syrah i St. Peray. Hun lader m...

Læs mere