Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Septième Ciel 2021, Les Vins du Mouton Noir

105,00 kr
135,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180, - (22.22%) vejl. pris 135
Anmeldelser
Septième Ciel - den syvende himmel - er lavet på en blanding af Gamay og Cabernet Franc. Høstet i hånden og vinificeret med hele klaser. Gæret naturligt, modnet 6 måneder på brugte fade og flasket uden klaring og filtrering. Aroma af sorte kirsebær, nellike og sort peber. God frugtintensitet, frisk syre og faste tanniner - eftersmag med let bitterhed som engelsk lakrids. Til stegt kød - gris, lam, vildt.
Specifikationer
Producent Les Vins du Mouton Noir, Ardèche
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Franc, Gamay
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2022
Gemmepotentiale til 2030
Alkohol 13,5%
Velegnet til Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Arthur Vouriot købte sin første vinmark som 16-årig - en højt beliggende mark der kun kunne nås til fods. De gamle i området grinede af ham - det gør de ikke mere.

I dag er Arthur 29 og har slået sit navn fast som en af de bedste producenter i området. Arthur er vinbonde og ikke forretningsmand. Man kan ikke købe vin direkte hos ham og hans vine sælges kun til få lokale vinbutikker og restauranter - og så hos Bichel. Faktisk måtte vi sætte ham i kontakt med en af vores andre franske producenter for at han kunne få lavet papirarbejdet til at kunne eksportere.

Der dyrkes Ga...

Producenten

Les Vins du Mouton Noir, Ardèche

Arthur Vouriot købte sin første vinmark som 16-årig - en højt beliggende mark der kun kunne nås til fods. De gamle i området grinede af ham - det gør de ikke mere.

I dag er Arthur 29 og har slået sit navn fast som en af de bedste producenter i området. Arthur er vinbonde og ikke forretningsmand. Man kan ikke købe vin direkte hos ham og hans vine sælges kun til få lokale vinbutikker o...

Læs mere