Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Le Loup de Ventoux 2021, Vu par Fondreche

75,00 kr
110,00 kr
Stykpris ved 12 stk.
Du sparer 420, - (31.82%) vejl. pris 110
Anmeldelser

Lavet på 55% Grenache og 45% Syrah fra marker beliggende i 200-400 meters højde over havet - indkøbt fra passionerede vinbønder i Ventoux. Modnet på cement i 6 seks måneder inden flaskning.

Meget saftig, lækker og velduftende Ventoux-vin. En eksplosion af friske bær i duften. Ren, medium fyldig og vanvittigt letdrikkelig rødvin med intens frugt og milde tanniner.

Dejlig rødvin der klarer det meste fordi den både er fantastisk lækker og velbalanceret. Perfekt til kødretter med let tilbehør men også til grøntsagsretter og ikke mindst let afkølet til en lun grillaften.

Specifikationer
Producent Domaine de Fondrèche, Ventoux
Vintype Rødvin
Druesort Grenache, Syrah
Anmeldelser badgets Test vinder, Vinbladet - 91 P.
Appellation/underområde Ventoux
Lagring Cement
Servering fra 13°
Servering til 15°
Alkohol 14%
Velegnet til Fjerkræ, Gris, Lam, Oksekød
Anbefalinger Jul & Nytår
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede for Brunel.

I dag er Domaine de Fondrèche en førende producent - ikke bare i Ventoux, hvor det hører blandt de to bedste, men i hele Rhône. Ventoux, som indtil 2008 hed Côtes du Ventoux, ligg...

Producenten

Domaine de Fondrèche, Ventoux

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede...

Læs mere