Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Monferrato Nebbiolo 2019, Montefiorito

195,00 kr
240,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 270, - (18.75%) vejl. pris 240

Nebbiolo fra sandholdige marker i Monferrato - et stort vinområde nord og øst for Langhe. Sand i jordbunden giver vine i en lettere og mere parfumeret stil end fx en Barolo. Høstet i hånden, gæret naturligt på stål og modnet på amfora.

Let røget duft med kerne af syrlige, røde kirsebær. Saftig og elegant med fint tanninbid og pæn længde i eftersmagen. Kan minde om Nebbiolo fra det nordlige Piemonte.

Velegnet til lettere kødretter - klarer tomat, svampe og krydderurter flot.

Specifikationer
Producent Montefiorito, Asti
Vintype Rødvin
Druesort Nebbiolo
Appellation/underområde Monferrato
Lagring Amfora/tinaja
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 14%
Velegnet til Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Montefiorito er en danskejet vingård belliggende ved Asti i Piemonte. Vinmarkerne ligger på en sandbakke og der dyrkes Barbera, Nebbiolo, Arneis, Grignolino og en smule Sauvignon Blanc.

Ejendommen er et gammelt kloster der ligger på en bakketop. Navnet kan meget løst oversættes til blomsterbakken - og der er også mange blomster på ejendommen. I det hele taget er biodiversiteten stor og der gøres et stort arbejde for at bevare den.

Vinhuset er økologisk certificeret fra 2019. Vinene laves af den særdeles talentfulde Gian Luca Colombo der både har sit eget vinhus og arbejde...

Producenten

Montefiorito, Asti

Montefiorito er en danskejet vingård belliggende ved Asti i Piemonte. Vinmarkerne ligger på en sandbakke og der dyrkes Barbera, Nebbiolo, Arneis, Grignolino og en smule Sauvignon Blanc.

Ejendommen er et gammelt kloster der ligger på en bakketop. Navnet kan meget løst oversættes til blomsterbakken - og der er også mange blomster på ejendommen. I det hele taget er biodiversiteten stor ...

Læs mere