

Pinot Noir Abscirrus 2019, Aux Mages
Pinot noir fra højtliggende marker i Californiens mest berømte appellation - Santa Rita Hills. Tidligt Håndplukket for dernæst at blive gæret i delvist i hele klaser og håndafstilkede druer. Vinifikationen har handlet om infusion snarere end ekstraktion og Abscirrus er således vinificeret ekstremt blidt. Ingen pumper, punchdowns etc. Vinen er nærmere blevet behandlet som var den te. Den er dernæst blevet flyttet på gamle fade for at få vinen til at fremstå så rent som muligt.
Producent | Aux Mages, Santa Barbara |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Pinot Noir |
Lagring | Store fade |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Gemmepotentiale fra | 2022 |
Gemmepotentiale til | 2029 |
Alkohol | 13% |
Velegnet til | Fjerkræ, Flyvende vildt |
Str | Alm - 0,75l (75 cl) |
Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde. Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at arbejde hos nogle af de bedste i Barolo, og så tog tingene fart. Arbejde hos Pete Gygax på Cascina Ebreo hos Mauro Veglia og hos Silvia Altare på Elio Altare førte videre til den dybt spirituelle og bio...
Aux Mages, Santa Barbara
Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde. Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at ar...
