Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Champagne Grand Cru Bouzy Vintage 2016, Champagne Brice

550,00 kr

Topvin fra Brice lavet udelukkende på den bedste frugt fra Grand Cru Bouzy - nærmere bestemt fra parcellerne Hudrissée, La Brousse, La Grue, Les Tourtelottes. Lavet på 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay, gæret og modnet på små, brugte fade. Malo blokeret og flasket med 4g/l dosage.

Intens og dyb i duften med aromaer af rød frugt, citrus, rugbrød og med udtalt mineralitet. Meget elegante, nærmest cremede bobler og den store intensitet går igen i smagen, der er flot balanceret mellem dybde og friskhed. Lang eftersmag!

Som aperitif ved særlige lejligheder men allerbedst til mad - kylling, hummer, søtunge.

Specifikationer
Producent Champagne Brice
Vintype Mousserende vin
Druesort Chardonnay, Pinot Noir
Lagring Små fade
Servering fra
Servering til 10°
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får altså tilladelse til at bruge indkøbt frugt.

I dag drives Champagne Brice af brødrene Remi og Jean-René. Hovedparten af druerne til produktionen stammer fra egne besiddelser på exceptionelle m...

Producenten

Champagne Brice

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får ...

Læs mere